Medlemsinfo september 2019

Städdag söndag 29 september

Samling klockan 12.00 utanför Ernst Torulfsgatan 7 H

Välkomna 29/9 för att träffa grannar och göra fint i huset! Vi hjälps åt att städa våra gemensamma utrymmen, bland annat tvättstugor, bastu, källargångar, vindsgångar och fönster. Efter att vi städat ett par timmar så avslutar vi med att grilla korv tillsammans. En container kommer att beställas där alla som vill har möjlighet att slänga saker ni inte längre har användning för.

Vi ser fram emot att träffa alla och hoppas på en trevlig eftermiddag tillsammans!

Innan städdagen:

  • måste alla medlemmar som har saker/skräp stående i trapphus, källargångar och vindsgångar ställa undan detta i egen lägenhet eller i eget förråd.
  • ska alla cyklar som används märkas med namn och lägenhetsnummer. Omärkta cyklar kommer att ställas undan så att vi får bättre plats i våra cykelrum.

Vårt nya avtal med Telenor gäller från 2019-10-01. Alla medlemmar ska själva ringa 020-222 222 för att aktivera de tjänster som ingår i gruppavtalet!

Göteborgs kommun har lagt ett förslag om att bygga upp en ny station för återvinning. Tanken är att den ska placeras i början av Ernst Torulfsgatan ( där står nu baracker ). Om detta förslag blir verklighet så är det en bra lösning för oss att få en Återvinningsstation på gångavstånd men ändå inte precis vid vårt hus.

Våra nya entrédörrar kommer att monteras nu i höst och på grund av detta har inte eventuella fel på våra nuvarande dörrar åtgärdats.

Varmt välkomna söndag 29/9