Medlemsinfo

Nu är det många som har lyckats koppla in bredband och telefon efter att ha stått länge i telefonkö hos Bredbandsbolaget. En tröst är att när bredbandet är inkopplat så fungerar det brat. Styrelsen har påtalat till Bredbandsbolaget att vi inte är nöjda med hur de skött vår inkoppling och att föreningen vill bli kompenserad på något sätt.
Obs! Beställ önskad bredbandstjänst innan februari månads utgång så behöver ni inte betala startavgiften.

OVK besiktning samt rensning av samtliga imkanaler är beställt till
vecka 14 ( 30/3 – 2/4 ). Vi återkommer med mer information längre fram.

Föreningsstämman blir i år måndag 30 mars klockan 18.30 i vår föreningslokal. Kallelse med årsredovisning kommer att delas ut närmare mötet.

Styrelsen måste tyvärr än en gång påminna om att rökning är absolut förbjuden i våra gemensamma utrymmen som trapphus, källare och vind. Om ni som röker och snusar också kunde låta bli att slänga fimpar och snus i källaren och på marken runt huset så skulle det se så mycket trevligare ut.

Lämna ett svar