Medlemsinfo augusti 2020

Som alla har sett har vi fått upp en byggnadsställning på gaveln. Vi har tyvärr fått en fuktskada pga trasiga fogar i fasaden. Det kommer att påbörjas arbete inom kort som tyvärr kommer att innebära en del oväsen. I samband med detta vill vi påminna om att det är viktigt att använda rätt sorts färg framförallt på ytterväggarna. Ev fukt måste kunna vandra genom färgen, fråga en fackman om ni är osäkra. Risk finns för mögelbildning annars.

Energideklarationen för huset tillsammans med OVK-besiktningen finns anslagna utanför tvättstugorna.

Vi kommer att ha städdag den 19:e september kl 12.00. Samling utanför ErnstTorulf 7H och vi iakttar social distansering. Container kommer att finnas på baksidan Ernst Torulfs-sidan.

Som vanligt finns det mycket att göra i huset för att hålla ordning samt hålla nere kostnaderna. Alla är välkomna att delta. Kan du inte denna dag så finns listor på arbeten som ska göras anslagna utanför gemensamhetslokalen. Gör du något så bocka av så vi inte jobbar i onödan.

Det finns många cyklar som inte används och som står i vägen. Märk din cykel med lägenhetsnummer samt datum annars ställs den undan.

Hoppas att alla får vara friska och att detta med corona snart är över.

Vi ses på städdagen hälsar Styrelsen