Medlemsinfo oktober 2018

Höstfest

fredag 26 oktober kl. 19.00

Alla medlemmar är välkomna till årets höstfest i gemensamhets-lokalen. Som tidigare år bjuder vi på god mat och dryck. Vi ordnar med quiz och lite andra aktiviteter och hoppas att riktigt många medlemmar vill vara med denna kväll. För vår planering behöver vi veta hur många som vill vara med så anmäl dig med namn och lägenhetsnummer senast söndag 21/10 till: skfnr3@hotmail.com.

Varmt välkomna!

För att ge er medlemmar i SKF Brf nr 3 en kanal att diskutera boendet och skapa gemenskap har vi startat en sluten facebookgrupp. Syfte och regler för gruppen finns på facebook. Om du vill bli medlem gå då in på skf brf nr3 och anmäl dig där med namn och lägenhetsnummer!

Observera att felanmälan och kontakt med styrelsen sker som tidigare via föreningens mail.

Det är av största vikt att det är möjligt för t ex Räddningstjänst att kunna komma in snabbt på Ernst Torulfsgatan. Det är därför absolut förbjudet att parkera framför bommen på det markerade området!

Tyvärr har vi åter haft ett inbrottsförsök på Bromeliusgatan. Vi vill därför uppmana alla om extra vaksamhet om okända personer rör sig i fastigheten och att se till att alla dörrar stängs ordentligt. Ett råd är också att inte förvara värdefulla saker i källare- och vindsförråd!

Som ni alla säkert sett så är de nya parkeringarna snart klara. Tyvärr har entreprenören gjort fel och behövt göra om och göra rätt och därför har det dragit ut på tiden. Vår förhoppning är att platserna blir klara att använda de närmaste dagarna.

2018-09-29