Medlemsinfo 2017-11-16

HÖSTFEST
Återigen en succé! Vi var 22 st som träffades i vår gemensamhetslokal och hade en trevlig kväll med god mat, dryck och underhållning i form av frågesport och musikquiz.

VÅRA FASTIGHETSSKÖTARE
Tänk på att efter kl. 18.00 på vardagar samt lördagar och söndagar är det obekväm arbetstid för Tomas och Allan, vilket innebär att vi får betala dubbel ersättning för deras arbete. Vi ska endast ringa eller sms:a om det är riktigt akut t ex vattenläcka, strömavbrott eller inbrott i fastigheten.

NYA DÖRRAR VID CYKELINGÅNGARNA
Dörrarna till våra cykelingångar är beställda och kommer att bytas ut. Det går alltid att komma in i huset genom cykelingångarna med nyckel om nyckelbrickorna inte fungerar.

BELYSNING KÄLLARGÅNGAR
Vi kommer att få ny belysning i våra källargångar och detta arbete kommer att påbörjas inom en snar framtid.

VINDSDÖRRAR
Samtliga vindsdörrar är åtgärdade så att dom går igen med automatik. Vindsdörrarna fungerar som branddörrar och får därför absolut inte stå uppställda.

OVK
Besiktningen är nu klar och godkänd.

MEDLEMSAVGIFTER
En lite för tidig julklapp är att våra medlemsavgifter inte behöver höjas utan är oförändrade under 2018. Däremot behöver vi höja våra låga avgifter för parkering/garage. Från 1 januari 2018 kommer parkeringsplatserna kosta 300:- per månad och garagen 500:- per månad.