Inbjudan Höstfest & Medlemsinfo

Höstfest / 70-års jubileum
fredag 27 oktober kl.18.00

Vi vill upprepa förra årets succé med en höstfest och samtidigt fira att det är precis 70 år sedan vår förening bildades. Vi träffas i vår gemensamhetslokal där vi kommer att bjuda på lite mat och dryck. Vi ordnar med en quiz men tar gärna emot förslag på fler saker vi kan roa oss med under kvällen. Vi hoppas att riktigt många, både gammal som ung, vill vara med denna kväll! Vi behöver veta hur många som vill vara med och därför behöver vi en anmälan senast söndag 22/10 till: skfnr3@hotmail.com eller en lapp i vår blå brevlåda utanför styrelserummet.

Varmt välkomna!


Efter våra problem med nyckelbrickorna så ska samtliga nu vara uppdaterade och fungera. Om du fortfarande har brickor som inte fungerar så skicka sms till Allan Anttila så får du hjälp. För att inte bli så sårbara i framtiden har vi nu ordnat så att man alltid kan komma in i huset med sin bostadsnyckel genom cykelnerfarterna på Bromeliusgatan och Ernst Torulfsgatan.

En elektrisk mangel är inköpt och finns nu i mangelrummet på Ernst Torulfsgatan. Denna mangel är naturligtvis till för alla medlemmar i huset.