Medlemsinfo

Vid vår städdag i april så var det medlemmar från cirka 30 lägenheter som kom och deltog så att vi har fått det fint i och runt vårt hus.

Vi har fått protokoll från OVK-besiktningen som gjordes i påskas. Protokollet visar på en del brister som behöver åtgärdas. Tomas och Allan kommer att ta kontakt med firman som gjorde besiktningen (Gösab) för att få information om vad som måste åtgärdas. Vi återkommer när vi fått veta mer.

Som vanligt kommer Philippa och Papimol ha semester under juli månad, så då blir inga trappor städade.

Styrelsen vill påminna om att vi har avtal med ComHem, vad gäller TV, som är uppsagt till 2016-03-31. Därefter kommer vi att få digital TV ( T-1 Bas ) från Bredbandsbolaget. Kan vara bra att tänka på om ni får andra lockande erbjudanden.

Styrelsen önskar er alla en riktigt fin sommar!

Lämna ett svar