Medlemsinfo

Ett stort tack till er alla som kunde ställa upp på vår städdag! Vi får gjort mycket på några timmar och dessutom är det trevligt att träffas!

Vi har fått klagomål från Göteborgs Stad om att avfallssorteringen inte sköts på ett bra sätt på Bromeliusgatan. Det är viktigt att det bara är komposterbart avfall som läggs i soptunnan som har den märkningen. Fastighetsskötarna kommer att sätta upp ny skylt och även låsa alla sophandtagen på Bromeliusgatan, de går att öppna med den vanliga dörrnyckeln. Vi får betala straffavgift om inte bättring sker!

Under juli månad kommer inte trapporna i trapphuset att bli städade. Philippa och Papimol som annars sköter städningen med den äran har då semester.

På vår fråga till er medlemmar om det fanns intresse av att få ett bättre, snabbare bredband, telefoni och fler tv-kanaler så var det glädjande nog 71 personer som lämnade in svar. En övervägande majoritet av er vill gärna att vi gör denna uppgradering så att vi kan hänga med i den digitala utvecklingen. Styrelsen kommer att arbeta vidare med frågan och komma med information till er om priser, prestanda och villkor under augusti/september. Det kan vara realistiskt att vi kan bli uppkopplade till årsskiftet 2014/2015.

Styrelsen har också fattat beslut om att installera ny porttelefoni som inte är ihopkopplad med telefon. Porttelefonerna kommer att installeras så snart det är möjligt – det är ju snart semestertider så vi vet inte riktigt tidsplanen för detta. Vi återkommer med besked.

Styrelsen önskar alla en riktigt härlig sommar!

Lämna ett svar