VÅRSTÄDNING 13:e maj kl 17.00

Då var det dags för vårstädning, vi träffas måndagen den 13.e maj!

Då många hade svårt att komma loss förra gången tänkte vi testa att lägga städdagen på en vardag istället. Vi samlas i festlokalen klockan 17.00* och beräknar arbeta i cirka 3 timmar.

Innan den 13.e måste alla cyklar och andra ägodelar märkas upp med lägenhetsnummer och datum. Vänligen observera att alla cyklar som inte är märkta kommer att tas bort. Container kommer att finnas på såväl Ernst Torulfsgatan som Bromeliusgatan.

Vi hoppas på ett stort engagemang då det finns en hel del att göra, styrelsen ser städdagarna som ett bra sätt att slippa köpa in tjänster så som fönsterputs och extra städning för att istället hålla nere avgifterna i föreningen, vi hoppas givetvis att du gör det också!

 

Som avslutning kommer vi att tända grillen så fint väder är beställt!

 

Med vänlig hälsning Styrelsen

 

*= För er som inte har möjlighet att närvara prick 17.00 finns alla möjligheter att ansluta lite senare då vi givetvis förstår att såväl arbete som dagis och andra bestyr kan sätta käppar i hjulet. För er som inte har möjlighet alls detta datum får ni mer än gärna meddela detta till oss (skfnr3@hotmail.com) så kommer vi fördela ut eventuella restpunkter som ni sedan kan utföra på egen vald dag.

650-030

Lämna ett svar