Städdag måndag 28 april 2014

Samling klockan 17.00 utanför Gemensamhetslokalen

Vi hoppas på ett stort engagemang då det finns en hel del arbete att göra som att städa upp runt huset, rensa rabatter och städa i våra gemensamma utrymmen. Styrelsen ser städdagarna som ett bra sätt att slippa köpa in tjänster så att vi kan fortsätta att hålla nere avgifterna i föreningen.

Vi kommer att beställa container såväl till Bromeliusgatan som till Ernst Torulfsgatan.

Som avslutning kommer vi att tända grillen så vi räknar med fint väder.

Varmt välkomna!

För er som inte har möjlighet att komma kl. 17.00 finns det alla möjligheter att ansluta lite senare. För er som inte alls kan denna dag får ni mer än gärna höra av er till oss skfnr3@hotmail.com så kan vi dela ut av de arbetsuppgifter som inte hunnits med under städdagen

650-029

Lämna ett svar