Medlemsinformation 2017-04-10

      Städdag måndag 8 maj 2017

       Samling från klockan 17.00 Ernst Torulfsgatan 7 H

Ett bra sätt att lära känna många som bor i vårt hus är att vara med på vår städdag. Vi behöver städa i våra gemensamma utrymmen som tvättstuga, torkrum och bastu. Även utomhus behöver det städas upp och rensas i rabatterna.

En större container kommer att ställas ut på vändplatsen på Ernst Torulfsgatan där ni kan slänga sådant som ni inte längre har användning för. Har ni tunga saker som ska slängas går det säkert att få ”bärhjälp” på städdagen.

Vi avslutar framåt åttatiden med att grilla korv och så blir det en överraskande utlottning!!!

Varmt välkomna!

För er som inte har möjlighet att komma kl. 17.00 finns det alla möjligheter att ansluta lite senare. För er som inte alls kan vara med denna dag så får ni gärna höra av er till skfnr3@hotmail.com så kan vi dela ut arbetsuppgifter som inte hunnits med under städdagen.


Vi vill också informera om att PEAB har hyrt vår lokal på Bromeliusgatan 14 A under de år som bygget håller på. De ska använda lokalen som kontor så vi hoppas att ni medlemmar inta ska bli störda. Om det ändå dyker upp funderingar eller klagomål så är Tomas Blomst vår kontaktperson och den ni ska vända er